Vrijgezellenfeest? Maak het spannend!

Ga je een vrijgezellenfeest of -dag organiseren en wil je eens wat anders? Doe dan een STADS spel. Een actief spel in de buitenlucht, waarbij je in teamverband moorden oplost of elkaar juist uitdaagt om een bepaalde opdracht uit te voeren! Je maakt hierbij gebruik van een gratis SpellenApp. Op deze ontvanger krijg je aanwijzingen die je nodig hebt om het spel te kunnen winnen. Gezellig, spannend en een tikkie competitief!

Tips voor een geslaagd vrijgezellenfeest

We hebben een aantal favoriete spellen voor vrijgezellenfeestjes op een rij gezet:

Crazy 88

Alle teams van ongeveer 5 personen trekken de stad in, gewapend met opdrachten, een (eigen) smartphone met foto- en een foto-voting functie én een gezonde dosis moed en lef.

c88-3

Het doel is om binnen beperkte tijd zoveel mogelijk knotsgekke opdrachten uitvoeren. Door knotsgekke foto-opdrachten en challenges uit te voeren bij de Spelleider en door interactief op elkaar foto’s te stemmen! Interesse? Bekijk dan de pagina Crazy 88

Hoe lang duurt een GPS spel?

Met een vrijgezellengfeest heb je waarschijnlijk nog meer op de agenda staan. Daarom is het wel handig om te weten hoe lang onze STADS spellen duren. De bovengenoemde spellen duren gemiddeld 3 uur, dit is inclusief uitleg van een spelleider. In overleg met jullie kunnen we het spel op een bepaald tijdstip laten stoppen.

Bruid of bruidegom betrekken in het spel?

Dat kan! Lever een vijftal multiple choice vragen aan over de bruid of bruidegom en wij verwerken ze in het spel. Zo maak je het echt persoonlijk!

Vrijgezellenfeest? Maak er een knallende en originele dag van! Met een STADS spel ben je actief op pad en werk je samen in teamverband aan de overwinning. Spannend, uitdagend en erg gezellig!

Informatieformulier