Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een lijst van veel gestelde vragen over onze STADS spellen. Staat je vraag hier niet bij? Stuur dan je vraag naar Jasenko en hij zoekt het binnen 48 uur voor je uit.

Waar kan ik een STADS spel spelen?

We hebben voor STADS spellen de 50 grootste steden van Nederland geselecteerd.

Is er een minimaal aantal personen voor jullie spellen?

Nee, het is in principe mogelijk om een spel met 1 persoon te spelen. Voor de spelbeleving is het wel leuker en spannender om ieder geval met 2 teams te spelen. Voor ieder spel rekenen we een minimum bedrag dat afgerekend dient te worden en wij gaan uit van een minimale afname van 15 personen.

Hoe lang duurt een spel?

Onze STADSSPELLEN® duren gemiddeld 3 uur, inclusief uitleg van een spelleider. In overleg met jullie kunnen we het spel op een bepaald tijdstip laten stoppen.

Hebben jullie vaste starttijden?

Nee, we hebben geen vaste starttijden. Samen met jullie bepalen we hoe laat een spel start.

Hebben jullie vaste startlocaties?

Nee, we hebben geen vaste startlocaties. Samen met jullie bepalen we waar we het spel starten.

Hoe lang van te voren moet ik een spel bij jullie boeken?

Hoe eerder je boekt of contact met ons opneemt, hoe meer kans je hebt dat we op jouw voorkeursdatum een spel kunnen organiseren. Heb je al een specifieke datum vaststaan? Bel ons dan even op het volgende nummer: 085-4012436. Dan weet je direct of we op die datum nog ruimte hebben om het spel van je keuze op te zetten!

De regen komt met bakken uit de lucht! Gaat het spel gewoon door?

Ja, de spellen gaan bij slecht weer gewoon door. Hou daarom de weerverwachting goed in de gaten en kleed je op het weer!

Tellen jullie de deelnemers voor de start van het spel?

Ja, onze spelleiders tellen altijd het aantal aanwezige deelnemers. Zijn er meer mensen dan waarvoor is geboekt, dan corrigeert de spelleider het aantal deelnemers op papier en verzoekt hij je om dit te ondertekenen. Je ontvangt dan een factuur voor het extra aantal deelnemers.

Kan ik een optie plaatsen op een datum?

Wij werken volgens het principe ‘wie het eerst komt het eerst maalt’. Helaas kunnen we een bepaalde datum niet voor jullie vrijhouden. Wel is het mogelijk om een spel te boeken voor een bepaalde datum. Tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het spel kunnen jullie het spel kosteloos annuleren.