GPS Stadsspel in Eindhoven

Stadsspel Eindhoven

Wil je even achter het bureau vandaan of van de bank af? Ga gezellig op pad door Eindhoven met een van onze GPS-spellen. Leuk om te spelen met (én tegen) vrienden, familie of collega’s! De leukste spellen vind je bij Stadsspellen.nl! Welk stadsspel in Eindhoven ga jij ontdekken?

GPS Stadsspel in Eindhoven

Ontdek Eindhoven op een nieuwe manier!

GPS spel Eindhoven

Download de app en speel op je eigen telefoon een GPS spel in Eindhoven tegen vrienden, familie of collega’s. Na het bestellen kan je bijna direct beginnen met spelen. De meeste spellen in Eindhoven starten rondom het Centraal Station. Vervolgens liggen verschillende opdrachten verspreid door het centrum van de stad.

 • Interactieve stadsspellen in Eindhoven
 • Leuke groepsactiviteiten
 • Al vanaf € 19,95 per team

De populairste teamspelen

Erg populair zijn de digitale city escaperooms. Een escaperoom speel je normaal gesproken als kleine groep binnen in een ruimte. Met onze GPS-escapes strijd je met zo veel teams als je maar wilt tegen elkaar én ben je nog actief bezig ook! Verzamel opdrachten, aanwijzingen en hints die verspreid door het centrum liggen: van de Sint Catharinakerk en de Markt tot de Augustijnenkerk, het 18 Septemberplein en het Stratumseind. Kortom, overal in het centrum van Eindhoven vind je diverse opdrachten. Ontsnap jij als eerste uit deze digitale escape? Dan is jouw team de winnaar van de dag!

De GPS stadsspellen zijn erg leuk als teambuildingactiviteit tijdens een bedrijfsuitje, maar ook uitermate geschikt als familie-uitje, vriendendag of aanvulling op je personeelsuitje.

Je speelt deze GPS-stadsspellen al vanaf € 19,95 per team.

Image

Speel samen een spel in Eindhoven

We bieden diverse spellen aan in Eindhoven en vele andere plaatsen in Nederland. Boek je een groepsactiviteit bij ons? Je kunt het met zo veel mensen spelen als je wilt en je bepaalt zelf hoe groot de teams zijn. Onze games zijn dus zeer geschikt voor grote groepen. Ben je benieuwd naar onze stadsspellen in Eindhoven? Bekijk ze hieronder voor meer informatie.

PuzzelEscape – GPS Spel

Ga met vrienden, familie of collega’s op pad door de stad, speel de PuzzelEscape en sluit af met een borrel. Dit GPS stadsspel speel je in het centrum van Eindhoven (of in een andere stad in Nederland). Bij dit spel met GPS-coördinaten gaan jullie op zoek naar puzzels, die je vervolgens zo snel mogelijk op moet lossen. Ontsnap jij met je team als eerste uit deze PuzzelEscape?

Klik hier voor meer informatie

EscapeGame – Het FamilieGeheim

Hoelang doe jij erover om uit deze GPS EscapeGame te ontsnappen? Lot erft een kluis van haar vader, maar ze weet de code van de kluis niet. Ga met je familie, vrienden of collega’s op zoek naar de aanwijzingen in het centrum van Eindhoven. Ontcijfer deze aanwijzingen om de kluis te kraken en vier jullie overwinning met een drankje op een van de gezellige terrassen of kroegjes in Eindhoven. Weet jij samen met je team als eerste de kluis te openen en ontsnap jij uit deze GPS Escape?

Klik hier voor meer informatie

Groepsactiviteit Eindhoven boeken

Als je een leuk groepsuitje hebt gevonden, reserveer je hem gemakkelijk bij Stadsspellen.nl. In 5 simpele stappen boek je het leukste GPS-spel van Eindhoven.

 1. Selecteer het gewenste spel.
 2. Klik op ‘direct bestellen’.
 3. Selecteer de stad waar je wilt spelen (in dit geval Eindhoven).
 4. Bepaal het aantal teams/codes.
 5. Vul je factuurgegevens in en ga door naar betalen.

Zodra je betaling gelukt is, ontvang je binnen 15 minuten per mail de bestelbevestiging, handleiding en spelcode!

Zo begin je met het stadsspel

Nadat je online een stadsspel hebt gekocht, krijg je van ons twee e-mails. In de ene vind je de bestelbevestiging (handig als je betaalverzoekjes gaat uitsturen) en in de andere vind je de uitleg, spelcode en link naar het spel. Ben je er klaar voor?

 1. Lees de handleiding door om het spel en de doelen te begrijpen.
 2. Elk team voert zijn unieke code in via de link naar onze website.
 3. Selecteer de stad waar je gaat spelen (in dit geval Eindhoven).
 4. Zorg dat je GPS en data aanstaan. Zo blijft je locatie altijd up-to-date en kan je andere teams volgen of ontwijken.
 5. Tijd om te spelen!

Omdat onze GPS-stadsspellen vallen onder de categorie ‘doe-het-zelf’ mag je zelf bepalen wanneer je het spel gaat spelen. Plan het op een zonnige middag of juist wat later op de dag. Regent het? Geen probleem! Zolang je nog niet hebt ingelogd is je code gewoon nog geldig en heb je nog even de tijd om een nieuwe datum te plannen. Een spelcode vervalt automatisch na drie maanden.

Overal in Nederland te spelen

Onze GPS spellen zijn direct te spelen in Eindhoven en vele andere steden in Nederland. Bekijk ze hier allemaal:

Staat de plaats of stad waar jij wilt spelen er niet bij? Laat het ons weten, dan maken we jouw GPS spel meestal binnen 2 tot 4 werkdagen!

Contact opnemen met Stadsspelen.nl

Heb je nog vragen over onze stadsspelen in Eindhoven of andere steden? Of wil je een op maat gemaakt stadsspel ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen of appen naar 076-7851466. Per mail zijn we bereikbaar via info@magna-entertainment.nl.