Stadsspel Amsterdam

De leukste groepsactiviteit in Amsterdam

Zoek je een actieve groepsactiviteit om te doen met vrienden, familie of collega’s? Dan is het stadsspel in Amsterdam een echte aanrader. Speel een toerist in eigen land door het spelen van onze originele city games.

GPS Stadsspel in Amsterdam

Spelenderwijs de stad ontdekken!

Amsterdamse city game met GPS

Via onze app speel je de leukste spellen, met als speelveld het bruisende Amsterdam. Neem het tegen elkaar op door teams te vormen en zo snel mogelijk de gestelde doelen te behalen. Je speelt het spel gemakkelijk via je eigen telefoon en hebt hiernaast alleen nog een team nodig.

De meeste stadsspellen in Amsterdam starten vlakbij of op de Dam. Je speelt het spel in het hele centrum, waar de verschillende opdrachten zijn verspreid. Trek dus stevige schoenen aan, waar je goed op kunt lopen.

  • 100-120 minuten lang plezier;
  • Slechts € 19,95 per team;
  • Speel de games met zo veel mensen als je wilt.

Wat je kunt verwachten van het stadsspel in Amsterdam

De digitale escaperooms worden steeds populairder, met name omdat je het spel overal in Nederland kan doen. Er is geen limiet aan het aantal teams waarmee je de GPS-escapes kunt spelen. Wel adviseren we een maximum van 4 personen per team. Verzamel opdrachten en hints die verspreid liggen door het centrum van Amsterdam. Van het Paleis op de Dam tot aan de Munttoren, de Negen Straatjes, Red Light District of de Bloemenmarkt. Terwijl je het stadsspel speelt, zie je ook nog eens de meest bijzondere plekken van Amsterdam. Weet jouw team als eerste te ontsnappen uit de digitale escaperoom? Dan hebben jullie gewonnen!

De stadsspellen zijn erg geliefd als groepsactiviteit met je vrienden, teambuilding met collega’s, familie-uitje of vrijgezellenfeest.

Image

Onze verschillende stadsspellen

Om alvast een beetje te proeven van de verschillende spellen, zie je hieronder de city games en pubquiz spellen die beschikbaar zijn in Amsterdam. Ben je benieuwd naar een bepaald spel en wil je hier meer over lezen, klik dan op de de afbeelding om de complete uitleg te vinden.

Zo boek je een stadsspel in Amsterdam

In slechts enkele minuten boek je een pubquiz of GPS-spel of om direct te spelen. We laten je graag zien hoe dit werkt:

  1. Kies een van onze Amsterdamse stadsspellen.
  2. Selecteer ‘direct bestellen’.
  3. Geef aan dat je het stadsspel in Amsterdam wilt spelen.
  4. Selecteer het gewenste aantal teams.
  5. Vul het bestelformulier in en reken het openstaande bedrag af.

Binnen 15 minuten ontvang je alle benodigdheden

Binnen een kwartier na aankoop van een stadsspel, ontvang je de bevestiging met een handleiding en spelcodes. In principe kan je dus direct beginnen met spelen. Lees de handleiding goed door of stuur deze vooraf naar alle spelers. Zo is het voor iedereen helder wat de bedoeling is. Maak meerdere teams en geef elk team één spelcode. Elk team vult de link in en selecteert Amsterdam als speelveld. Om de spellen goed te kunnen spelen, is het belangrijk dat je GPS en data te allen tijde aanstaan. Daarna kunnen jullie direct van start!

Bepaal zelf de datum van jullie groepsactiviteit

Nu een groepsactiviteit bestellen, maar later spelen? Dat kan! Ongebruikte spelcodes zijn na aankoop drie maanden geldig en vervallen daarna automatisch. Je zit niet vast aan specifieke data of tijdstippen. Jullie kunnen het spelen wanneer jullie er zin in hebben. Plan het bijvoorbeeld op een zomerse middag of juist als het een beetje schemert. Mocht het weer omslaan en het bijvoorbeeld gaan regenen, kunnen jullie gewoon een nieuwe datum inplannen met elkaar.

Groepsactiviteiten in heel Nederland

We maken al onze stadsspellen zelf en kunnen grote groepen voorzien van spellen op maat. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde vragen of opdrachten met logo’s van het bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over gepersonaliseerde stadsspellen en de extra kosten. Dit is vooral erg tof bij onze pubquiz.

Onze GPS-spellen zijn vrijwel direct te spelen in Amsterdam. Speel je liever ergens anders in Nederland? Bekijk dan hieronder de plekken waar je onze games ook kunt spelen. Staat jouw gewenste stad of plaats er niet bij, laat het ons weten. Binnen 2 tot 4 werkdagen ontvang je dan een stadsspel voor de opgegeven locatie.

Vragen over de stadsspellen in Amsterdam?

Heb je nog vragen over onze city games, pubquiz, werkwijze of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Bel of app ons via 076 – 78 51 466, of stuur een mailtje naar info@stadsspellen.nl.