Welk STADSspel past bij jullie?

Leuk dat je een STADS spel wilt spelen! Op deze pagina tref je een overzicht aan van al onze spelprogramma’s. Bij alle programma’s maak je gebruik van een SMARTPHONE en onze zelf ontwikkelde SpellenApp! Je speelt de spellen altijd in teamverband dus het competitie element zit in alle spellen verwerkt. Of je nou een speurneus bent, een durfal of sportief ingesteld – we hebben een STADS spel voor je!

QRaker | voor de puzzelaars

QRAKER is een interactieve stadswandeling met doel. Een ideaal teamuitje om de stad te verkennen. Je ontdekt plekken in de stad, die je anders niet snel zult bezoeken. Lees meer over het spel Qraker.

DetectiveSpel | voor de echte speurneuzen

Vier moorden, moordwapens, motieven en plaats delicten. Welk team weet het snelst de verschillende coldcases op te lossen en wordt uitgeroepen tot speurders van de dag? Hebben jullie een geldig alibi om aan dit spel mee te doen?

Deadline | voor diegene die onder druk presteren

Een echte outdoor escaperoom! De tijd begint te lopen, stoppen jullie op tijd het virus dat de hacker heeft verspreid? Laat het dan nu zien in ons vernieuwde Deadline spel! Lees hier alles over het spel Deadline

De Ontmaskering | voor diegene die zich NIET wil laten zien

STADSSPELLEN geeft dit psychologische spel een nieuwe schwung! Intrige… sabotage… spionage… dit razend spannende dubbelspel verbergt vele geheimen! Is er IEMAND die de MOL ontmaskert?

Crazy 88 | voor de durfals

DOLDWAAS en TE GEK! Bij Crazy88 kan het niet gek genoeg! Alles draait om 88 doorgedraaide opdrachten! Hoe crazier de opdracht, hoe meer hilariteit, anekdotes en niet te vergeten punten het jou oplevert! 

DurvenDenkenDoen | voor de teambuilders

DurvenDenkenDoen is hèt IDEALE teamuitje voor TEAMBUILDING! Uitdagende opdrachten, waarbij soms grenzen worden verlegd. Trakteer je collega’s op deze verrassing! Gaan jullie de uitdaging aan met dit verrassende teambuilding spel?

De Zwerftocht | Voor de echte speurders

De Zwerftocht is een interactieve speurtocht door de stad! Door de educatieve en grappige opdrachten die je ontvang die de SpelleApp ondek je de geheime locatie! Gaan jullie zwerven op jullie favoriete locatie?

Weten of Zweten

Het ideale spel voor de jaarlijkse familiedag! Gaan jullie peentjes zweten? 

Dé Bal | Het spel voor de rasvoetballer

Zinnen om te dollen met vrienden in de stad? Speel dan dit voetbalspel!

Het Boevenspel | Vang de boef!

Helpen jullie de burgemeester en politieman Paul?