QRAKER

Welkom op de website van STADSSPELLEN Wij organiseren interactieve spel programma’s op 50 locaties in Nederland. Je bent waarschijnlijk op zoek naar een leuk en actief teamuitje. QRaker is een interactieve puzzeltocht met een doel! Een ideaal bedrijfsuitje om de stad te verkennen. Je ontdekt plekken in de stad, die je anders niet snel zult bezoeken. En als bonus ontdek je niet alleen de stad, maar ook nog eens een feitje die je altijd al had willen weten!

Qraker

Interactieve puzzeltocht

QRaker is een interactieve puzzeltocht door de mooiste steden van Nederland. In kleine teams van 4 tot 6 personen gaan jullie op pad. Aan de hand van jullie eigen smartphone zoeken jullie aanwijzingen. Iedere gevonden foto aanwijzing levert een woord op, die je kan wegstrepen in een de Zweedse QR puzzel. Hebben jullie genoeg woorden gevonden? Scan dan de QR afbeelding om verder in het spel te komen. Het uiteindelijke doel is de puzzel op te lossen om zo tot de Qraker code te komen!

Gratis gebruik SpellenApp & arrangementen

Voor het spel QRaker gebruiken we een door ons ontwikkelde SpellenApp. De SpellenApp is kosteloos te downloaden in de AppStore of PlayStore. We organiseren meer dan alleen het spel QRaker. Steeds vaker worden we gevraagd om een lunch of diner te organiseren. Wij bieden verschillende mogelijkheden! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden die wij bieden voor jullie uitje!

Qraker

Op zoek naar een actieve en interactieve puzzeltocht? QRaker is een geschikt teamuitje voor kleine en grote groepen! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die STADSSPELLEN voor jullie kan bieden!