DurvenDenkenDoen!

Op zoek naar een team building spel vol verrassingen en plezier? Lees dan eens wat wij voor jullie kunnen betekenen. Wij zijn STADSSPELLEN en wij organiseren interactieve spel ervaringen. Een spel is natuurlijk geschikt als team building activiteit. Het spel ‘DurvenDenkenDoen’ is een mix van moderne technologie, avontuur en team building.

Spelverloop DurvenDenkenDoen

Bij team building draait het om teams en de interactie binnen en tussen teams. STADSSPELLEN ® heeft een uitdagend team building spel ontwikkeld, dat teams zeker op de proef zal stellen. Gewapend met de modernste technologie gaan teams op pad in een grote stad of in de natuur.

ddd-33

Op verschillende manieren verdienen teams punten. Onderweg worden teams uitgedaagd om verschillende challenges uit te voeren. Durf challenges voor de doorpakkers, denk challenges voor de doordenkers en doe challenges voor de doorzetters! Uiteindelijk is het team met de meeste punten winnaar van het spel!

De Challenges

Tijdens het DurvenDenkenDoen spel worden jullie geconfronteerd met verschillende opdrachten. De opdrachten zijn verschillende van aard sommige zullen in onze eigen SpellenApp getoond worden en andere worden door een spelleider verzocht. Bij deze opdrachten testen we jullie team op samenwerking, communicatie, doorzettingsvermogen en natuurlijk lef. Breng de challenges tot een goed einde en jullie verdienen extra punten!

Team Building

Het uiteindelijke doel van dit spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Welk team weet de uitdagingen op juiste manier aan te gaan? Welk teams speelt slim en strategisch en gaan voor het ultieme doel: DE OVERWINNING!

Arrangementen

Vaak worden we gevraagd om na afloop van het spel een heerlijke lunch te organiseren. Tegen een kleine vergoeding regelen wij voor jullie de horeca! Meer weten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen jullie graag verder!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij voor team building uitje kunnen beteken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We gaan graag de uitdaging aan om voor jullie een geslaagd teamuitje te organiseren!