Detectivespel

Gezocht: speurneuzen met doorzettingsvermogen, flinke dosis lef en een sluitend alibi! Het DetectiveSpel is het speur uitje van STADSSPELLEN. Zijn jullie op zoek naar een spannend uitje met competitie? Zoek dan niet verder. Lees op deze pagina alles over het DetectiveSpel!

Het spelverloop

Het DetectiveSpel wordt gespeeld in teams van 4 tot 6 personen. Doel van het spel is het oplossen van een viertal cold-cases. Welke persoon werd wanneer met wat op welke locatie om het leven gebracht is de centrale vraag. Na een korte introductie door een spelleider gaan jullie op pad. Gewapend met de modernste technologie zoeken jullie naar bewijzen.

mz-11

Bij ieder juist gevonden bewijs ontvangen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de hint op goede manier te verwerken. Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel!

Arrangementen

Dit Detectivespel start in een door jullie gekozen locatie in het centrum van een stad naar keuze waar jullie worden ontvangen door onze spelleiders. We hebben contacten met een groot aantal horeca gelegenheden, maar vinden het ook prima om te starten op jullie wens locatie. Daarnaast kunnen wij afhankelijk van jullie wensen een lekkere lunch of een gezellig diner/buffet verzorgen. Dit doen wij uiteraard dan wel tegen een kleine vergoeding.

cluedo-2

Op zoek naar een avontuurlijk en spannend uitje voor je familie, vrienden of collega’s. Met het DetectiveSpel ben je altijd voorzien van een sluitend alibi voor jullie uitje! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die STADSSPELLEN jullie kan bieden.