De Ontmaskering

De Ontmaskering is een interactief spel vol intrige, wantrouwen, spanning maar ook spelplezier. Jullie strijden als teams tegen elkaar. Maar opgelet! In elk team is een MOL actief, die probeert jullie voortgang te belemmeren. Zijn jullie in staat deze saboteur te ontmaskeren voordat het spel is afgelopen?

Interactief spel: De Ontmaskering

Ons spel heeft drie belangrijke kenmerken: ieder team heeft een MOL die probeert het spel te saboteren. Teams worden uitgedaagd met geheime challenges. Je kan tijdens een stemronde je verdenkingen uiten op een van je teamgenoten!

widm-2

Hoe is het spelverloop?

We spelen het spel in teams van 5 tot 7 personen (in één team spel is ook mogelijk). Een enthousiaste spelleider ontvangt jullie op locatie, verzorgt een speluitleg, deelt spelmaterialen uit en zorgt ervoor dat er per team een MOL is aangewezen. Nadat jullie met de SpellenApp zijn aangemeld bij een spelcomputer worden jullie op pad gestuurd. Ieder team ontvangt haar eigen navigatie aanwijzingen. Tijdens het spel worden teams geconfronteerd met uitdagende teambuilding opdrachten. Een mooi moment voor een Mol om een een flinke MOL actie uit te voeren. Daarnaast vinden er twee of drie stemrondes plaats, waarbij je je verdenkingen op een van je teamgenoten kan uiten. Maar let op, niets is zoals het lijkt, weet jij de Mol te ontmaskeren? Het spel sluit af met een spelevaluatie door de spelleider en prijsuitreiking voor het winnende team!

Wat kost het spel?

Je speelt een begeleid Ontmasker de MOL spel al vanaf €20,00 per persoon en een doe-het-zelf variant vanaf €10 per persoon minimaal 1 spelset voor 5 personen. Je rekent voor een begeleid spel minimaal 15 personen af en we kennen een aantrekkelijke korting voor grotere groepen.

widm-1

Wat krijgen we hiervoor?

  • Een onvergetelijke spel ervaring
  • Spannende en interactief spel
  • Begeleiding door enthousiaste spelleiders
  • GRATIS gebruik van de SpellenApp
  • Uitdagende opdrachten voor teams
  • Verschillende stemrondes tijdens het spel
  • Gebruik van spelmaterialen
  • Voldoende mogelijkheden voor MOL acties tijdens het spel
  • Verrassend ontmaskering van MOLLEN aan einde spel
  • Blijvende herinnering: digitale score kaart met uitslag en foto’s

Enthousiast geworden over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Met De Ontmaskering zijn jullie verzekerd van een spannend teamuitje bij je collega’s zeker in de smaak zal vallen! Meer weten? Bel ons tijdens kantooruren op 0854010584 of mail ons via onderstaande formulier!