Originele groepsuitjes

Op zoek naar originele uitjes? Voor elke gelegenheid hebben wij een passend STADS spel. Samen met collega’s een teamuitje plannen? Een originele familiedag organiseren? Of zoek je een spannende activiteit voor een vrijgezellendag? Bij ons boek je een uniek uitje voor iedere gelegenheid.

Familiedag

Doe eens wat anders op je familiedag. Speel met de hele familie een STADS spel. Met onze GameApp ga je op pad op zoek naar aanwijzingen, raadsels en antwoorden om zodoende met jouw team de rest van de familie te snel af te zijn. Bekijk welke spellen wij hebben voor jouw originele familiedag.

bedrijfsuitje

Personeelsuitje

Een STADS spel is zéér geschikt als personeelsuitje of teambuildinguitje, omdat je een STADS spel altijd in teamverband speelt. Kies je voor een competitief spel of juist eentje waar je veel samen moet werken? Bekijk welke spellen wij je adviseren voor een uniek bedrijfsuitje!

Vrijgezellenfeest

Tip voor een vrijgezellenfeest: een STADS spel. Zo leuk en lekker actief. Een STADS spel speel je in de buitenlucht, waarbij je in teamverband moorden oplost of elkaar juist uitdaagt om een bepaalde opdracht uit te voeren! Gegarandeerd een feest. Lees hier hoe je een vrijgezellenfeest extra spannend kan maken!