Trivia-GPS

‘Trivia-GPS’

PubQuiz GPS Stadsspel

Hoeveel punten weten jullie te scoren tijdens deze PubQuiz GPS-tocht?
Verdien de meeste punten, voltooi categorieën en win van de andere teams!

Trivia GPS

PubQuiz Stadsspel

De Hype van de afgelopen jaren was toch wel de Online PubQuiz. Heb jij ook de smaak van het PubQuizzen te pakken gekregen? Met deze Trivia GPS PubQuiz verken je het centrum van een stad naar keuze en kun je ook nog lekker PubQuizzen met en/of tegen elkaar.

In het centrum van diverse steden hebben we allerlei vragen verstopt. Deze vragen zijn verdeeld over 7 categorieën en er zijn makkelijke, medium en moeilijke vragen. Voor het juist beantwoorden van een makkelijke vraag verdien je 1 punt, medium vragen leveren 2 punten op en moeilijke vragen leveren 3 punten op.

Wil je meer weten over het spel of wil je weten in welke steden dit spel te spelen is? Scroll dan verder naar beneden.

Direct Bestellen


Image

Kosten & Informatie

'Trivia GPS'

100 minuten

Hoeveel punten halen jullie binnen de tijd?!

€ 19,95 PER TEAM

Advies: 2-4 personen per team

24/7 TE BOEKEN

Binnen 15 minuten ontvang je de handleiding en spelcode!

fff +

Vanaf 15 jaar

+

Ideaal als Teambuilding

+

100 minuten

+

1-4 personen per team

Uitgebreide Informatie

Hieronder vind je extra informatie over het unieke PubQuiz GPS-Stadsspel ‘Trivia GPS’. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

De Trivia GPS is nu beschikbaar in de volgende plaatsen:

Alkmaar - Almere - Alphen a/d Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Arnhem - Assen - Bergen op Zoom - Breda - Delft - Den Bosch - Den Haag - Deventer - Dordrecht - Enschede - Groningen - Haarlem - Leiden - Rotterdam - Zwolle

Wil je dit spel spelen in een andere plaats en staat deze er nog niet tussen? Meestal kunnen wij binnen een paar werkdagen het spel beschikbaar maken in jullie plaats naar keuze. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

Je hebt 100 minuten de tijd om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook een eindtijd afspreken en eerder stoppen als dat beter past in jullie planning.

Je speelt de Trivia GPS op je eigen telefoon. Je download de app (hoe dit moet, staat in de handleiding). Zorg dat je GPS op de telefoon aanstaat, je voldoende data in je bundel hebt en log in met de spelcode! Er verschijnt een kaart van de omgeving, het startpunt opent en daarna is het aan jullie om een tactische route te bepalen!

Wij maken al onze GPS spellen zelf en daarom kunnen wij ook onze spellen aanpassen of zelfs volledig op maat maken. Wij kunnen spellen samenstellen met jullie eigen vragen, opdrachten, logo van bedrijf/instelling etc. Uiteraard brengt dit de nodige kosten met zich mee en is daarom niet geschikt voor kleine groepen.

Na het afronden van de bestelling ontvang je binnen 15 minuten een mail met een unieke spelcode, handleiding, etc., waardoor je bijna meteen kunt beginnen met spelen.

Een code is slechts eenmalig te gebruiken, maar wel 3 maanden geldig. Wil je dus volgende week of over 2 maanden pas gaan spelen? Dan kan je wel alvast bestellen, de handleiding naar de andere deelnemers doorsturen etc.

Het niveau van de vragen wordt per categorie steeds moeilijker. We adviseren daarom een gezelschap van jong tot oud, maar ongeveer vanaf 15 jaar. Als je dit spel met jongeren onder de 16 wilt spelen, dan kan dat natuurlijk wel. De ervaring is dat kinderen het wel enorm naar hun zin kunnen hebben als ze de telefoon mogen bedienen, vragen voorlezen, antwoorden versturen etc.

Nee. Je mag helemaal zelf de dag en tijd bepalen.

We adviseren teams van 2 tot max. 4 personen. Er is geen maximaal aantal teams, dus grote groepen kunnen ook dit spel spelen.