EscapeGame 'Het Familiegeheim'

EscapeGame ‘Het FamilieGeheim’

Informatie & Kosten

Lossen jullie alle opdrachten op binnen de tijd en kunnen jullie de kluis kraken?
Verdien de meeste punten, zorg dat je het snelste bent en word de winnaar van de dag als je speelt tegen andere teams!

CityEscape

Krijg je de kluis open voor het te laat is?!

Lot erft een kluis van haar vader. Ze heeft geen idee wat er in de kluis zit, maar ze heeft al verschillende aanwijzingen gevonden. Lukt het jullie om -samen met Lot- als eerste team de kluis te openen?

Speel deze spannende EscapeGame op je eigen telefoon, in het centrum van je favoriete stad. Lukt het om binnen 120 minuten de kluis te kraken?

Het Familiegeheim is een ideale teambuilding activiteit of een gezellig familie-uitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje. Na afloop van het spel kunnen jullie de scores en eindtijden met elkaar vergelijken om een echte winnaar te bepalen.

Wil je meer weten over het spel of wil je weten in welke steden dit spel te spelen is? Scroll dan verder naar beneden.

Direct Bestellen


Image

Extra informatie

City-Escape 'Het FamilieGeheim'

120 minuten

Redden jullie het om binnen de tijd de kluis te openen?!

€ 19,95 PER TEAM

Advies: 2-5 personen per team

24/7 TE BOEKEN

Binnen 15 minuten ontvang je de handleiding en spelcode!

fff +

Vanaf 15 jaar

Test +

Ideaal als Teambuilding

+

120 minuten

+

1-5 personen per team

Uitgebreide Informatie

Hieronder vind je extra informatie over het unieke EscapeGame ‘Het Familiegeheim’. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Het FamilieGeheim is nu beschikbaar in de volgende plaatsen:

Alkmaar - Almere - Alphen a/d Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Arnhem - Assen - Bergen op Zoom - Breda - Delft - Den Bosch - Den Haag - Deventer - Dordrecht - Eindhoven - Enschede - Gouda - Groningen - Haarlem - Leeuwarden - Leiden - Maastricht - Middelburg - Nijmegen - Roosendaal - Rotterdam - Scheveningen - Tilburg - Utrecht - Zwolle

Wil je dit spel spelen in een andere plaats en staat deze er nog niet tussen? Meestal kunnen wij binnen 4 werkdagen het spel beschikbaar maken in jullie plaats naar keuze. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

Je hebt 120 minuten de tijd om alle opdrachten goed te volbrengen, maar de gemiddelde escape-tijd is 1 uur en 38 minuten.

Je speelt Het FamilieGeheim op je eigen telefoon. Je download de app (hoe dit moet, staat in de handleiding). Zorg dat je GPS op de telefoon aanstaat, je voldoende data in je bundel hebt en log in met de spelcode! Er verschijnt een kaart van de omgeving, het startpunt opent en daarna is het aan jullie om een tactische route te bepalen!

Wij maken al onze GPS spellen zelf en daarom kunnen wij ook onze spellen aanpassen of zelfs volledig op maat maken. Wij kunnen spellen samenstellen met jullie eigen vragen, opdrachten, logo van bedrijf/instelling etc. Uiteraard brengt dit de nodige kosten met zich mee en is daarom niet geschikt voor kleine groepen.

Na het afronden van de bestelling ontvang je binnen 15 minuten een mail met een unieke spelcode, handleiding, etc., waardoor je bijna meteen kunt beginnen met spelen.

Een code is slechts eenmalig te gebruiken, maar wel 3 maanden geldig. Wil je dus volgende week of over 2 maanden pas gaan spelen? Dan kan je wel alvast bestellen, de handleiding naar de andere deelnemers doorsturen etc.

Omdat er best een paar doordenkertjes in zitten, adviseren we dit spel vanaf 16 jaar. Als je dit spel met jongeren onder de 16 wilt spelen, dan kan dat natuurlijk wel. De ervaring is dat kinderen het wel enorm naar hun zin kunnen hebben als ze de telefoon mogen bedienen, opdrachten voorlezen, antwoorden versturen etc.

Nee. Je mag helemaal zelf de dag en tijd bepalen.

We adviseren teams tot max. 5 personen. Er is geen maximaal aantal teams, dus grote groepen kunnen ook dit spel spelen.