Familiedag organiseren? Speel een STADS spel!

Doe eens wat anders op je familiedag. Speel met de hele familie een STADS spel. Wat is een STADS spel precies? Een spel dat je in teamverband speelt en waarbij je gebruik maakt van een SpellenApp. Op SpellenApp ontvang je aanwijzingen die je nodig hebt om het spel te kunnen winnen.

Tips voor een actieve familiedag

We hebben hieronder een tweetal spellen voor je geselecteerd die erg populair zijn bij familieuitjes:

QRaker

QRAKER is een interactieve stadswandeling met doel. Een ideaal familieuitje om de stad te verkennen. Je ontdekt plekken in de stad, die je anders niet snel zult bezoeken. En als bonus ontdekt je niet alleen de stad, maar wordt je ook nog een uitgedaagd met verschillende brein brekende challenges! Lees meer over het stadsspel QRAKER.

Hoe lang duren de programma’s?

Tijdens je familiedag heb je waarschijnlijk nog meer op de agenda staan. Daarom is het wel handig om te weten hoe lang onze STADS spellen duren. ‘Monopoly vandaag de dag’ duurt gemiddeld 2 uur en ‘QRaker’ gemiddeld 3 uur. Dit is inclusief uitleg van een spelleider. In overleg met jullie kunnen we het spel op een bepaald tijdstip laten stoppen.

Is het voor alle leeftijden geschikt?

Ja, in principe wel! Onze spellen geschikt voor elke leeftijd. Wij gebruiken in onze spellen verschillende rollen (teamcaptain, navigator, speurder) zodat iedereen actief deel kan nemen aan een spel. Omdat je doorgaans veel loopt tijdens een spel is het wel aan te raden dat iedereen zich goed kan voortbewegen.

Familiedag? Wij maken van jouw familieuitje graag een onvergetelijke dag, waar de hele familie nog lang met plezier aan terugdenkt!