Doe-het-zelf spellen

Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf variant van onze spellen uitkost. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met eigen smartphone en zonder spelleider. Op deze manier kunnen wij een uitje organiseren voor slechts €10 per persoon. Lees hier alles over een doe-het-zelf uitje, meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wat is een doe-het-zelf uitje?

Een doe-het-zelf spel is interactief doe het zelf uitje die je speelt met je eigen smartphone (+ data bundel) per team en zonder spelleider. Wij regelen een uitgezet spelgebied, spelmaterialen, spellenapp, spelcomputer en scorekaart. Jullie regelen de teamindeling, spelafspraken (spelduur etc), speluitleg en prijsuitreiking. Al deze ingrediënten staan zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijk  interactief uitje beleven op de locatie van jullie keuze!

MEER INFORMATIE OVER EEN UITJE VOOR €10 PER PERSOON

Wat maakt een doe-het-zelf spel zo uniek?

  • Een doe-het-zelf spel is op ieder moment van de dag te spelen
  • Je speel het spel op eigen tempo, tussendoor tijd voor een pauze
  • Het is een originele manier kennis maken met een stad!
  • De spellen hebben een gunstige prijs van €10,00 per persoon.
  • De spellen zijn  op meer dan 50 locaties in Nederland en België te spelen.
  • Het is een leuke actieve bezigheid voor zowel jong en oud.
  • Jullie hebben telefonische ondersteuning tijdens het spel
  • Je speelt het spel met onze GRATIS SpellenApp.

Slechts €10 per persoon!

Een doe-zelf-spel spel kost €10 per persoon (inclusief verzendkosten en BTW) en waarbij je bij een boeking voor minimaal 1 spelset afrekent. Een doe-het-zelf spel is het leukst in teams van 3 tot 5 personen. Afhankelijk van het aantal personen kun je met 1 of meerdere teams het spel spelen.

MEER INFORMATIE OVER EEN UITJE VOOR €10 PER PERSOON

Nieuwsgierig en enthousiast geworden van onze doe-het-zelf spellen? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog een doe-het-zelf spel en ervaar een unieke uitjes beleving! Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Bel ons tijdens kantooruren op 0854010584 of mail naar info@spellenlabs.nl.

Informatieformulier