Magna Entertainment

Druivenstraat 47

4816 KB Breda

Tel. 076-7851466

KvK te Breda: 20160551

WhatsApp

Appen kan gewoon op ons vaste nummer 076-7851466 handig toch?!


Klik hier en WhatsApp ons!

Openingstijden

Telefonisch zijn we het beste bereikbaar tussen 10:30 en 20:00 uur.

Daarbuiten mag u het altijd proberen

omdat we erg wisselende werktijden hebben.

Contact

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte city-game? Of heb je andere vragen over een van onze bestaande spellen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op deze pagina.

Over Ons

Stadsspellen.nl is ontstaan tijdens de Corona-pandemie. Magna Entertainment organiseert al sinds 2009 (bedrijfs)uitjes en zakelijke evenementen. Daar maakten we ook gebruik van een GPS-stadsspellen aanbieder. We konden daar alleen geen aanpassingen maken in de spellen en we vonden écht dat het beter/leuker kon. Tijdens de corona zijn we daarom onze eigen spellen gaan maken. De komende jaren willen we ons aanbod blijven verbeteren en nieuwe spellen maken, zowel in Nederland als internationaal.

Magna Entertainment

Al meer dan 12,5 jaar organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei (zakelijke) Uitjes en Evenementen op maat! Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. Dat was bij de start van het bedrijf in 2009 ook het doel van de eigenaar. Magna is Latijn voor ‘Groots/geweldig’ en dat is wat we ieder uitje opnieuw willen bereiken… Voor groepen groot of klein een geweldig uitje neerzetten, waar nog over wordt nagepraat, mensen dichter bij elkaar zijn gekomen en de sfeer onderling verbeterd!

Iedere groep heeft andere wensen en dat is zo leuk aan ons beroep: geen enkel uitje is écht hetzelfde. Met persoonlijk contact organiseren graag een uitje op maat! Bel, mail of app ons en ervaar zelf de kracht van goede communicatie en wat een tof uitje voor jullie kan betekenen!

Spellen op Maat

Hoe leuk is het als je voor jouw bedrijf of jullie gasten een speciaal GPS-stadsspel kunt laten maken. Dit kan een spel zijn met alleen een 'simpele' looproute door het centrum, maar ook een spel met allerlei opdrachten. Neem contact met ons op voor meer informatie.