Magna Entertainment

Druivenstraat 47 4816 KB Breda Tel. 076-7851466 KvK te Breda: 20160551

Whatsapp

Appen kan gewoon op ons vaste nummer 076-7851466 handig toch?!
Klik hier en WhatsApp ons!

Openingstijden

Ma – Vrij 10:00 – 20:00 In het weekend zijn we veel op pad naar uitjes en is er niet altijd iemand in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen maar je kunt het altijd proberen! Laat sowieso een voicemail achter en dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Contact

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte city-game? Of heb je andere vragen over een van onze bestaande spellen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op deze pagina.

Over Ons

Stadsspellen.nl is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Magna Entertainment en Auditeers. Nadat in 2020 het succesvolle OnlinePubquizzen.nl gelanceerd werd, zijn direct plannen gemaakt om nog een nieuw game-concept te ontwikkelen. Een concept waar wederom met en tegen anderen gespeeld kan worden, met een breed scala aan mogelijkheden en thema's die alle doelgroepen aan kan spreken.

Magna Entertainment

Al meer dan 10 jaar organiseert Magna Entertainment met veel plezier allerlei (zakelijke) Uitjes en Evenementen op maat!Door het organiseren en presenteren van al deze uitjes en evenementen hebben we zoveel ervaring opgedaan, dat we echt voor iedere groep, van ieder niveau een topactiviteit kunnen neerzetten. Dat was bij de start van het bedrijf in 2009 ook het doel van de eigenaar. Magna is Latijn voor ‘Groots/geweldig’ en dat is wat we ieder uitje opnieuw willen bereiken… Voor groepen groot of klein een geweldig uitje neerzetten, waar nog over wordt nagepraat, mensen dichter bij elkaar zijn gekomen en de sfeer onderling verbeterd!

Iedere groep heeft andere wensen en dat is zo leuk aan ons beroep: geen enkel uitje is écht hetzelfde. Met persoonlijk contact organiseren graag een uitje op maat! Bel, mail of app ons en ervaar zelf de kracht van goede communicatie en wat een tof uitje voor jullie kan betekenen!

Auditeers

Auditeers investeert in ideeën. Door co-creaties aan te gaan met mensen die kennis hebben van een specifieke markt, worden er innovatieve online concepten ontwikkelt. Van het automatiseren van administratieve processen tot community management en online gaming.