Bedrijfsuitje organiseren? Speel een STADS spel!

Wil je een bedrijfsuitje of teamuitje organiseren en wil je eens wat anders? Doe dan een STADS spel. Zéér geschikt als teambuilding personeelsuitje, omdat je een STADS spel in teamverband speelt. Bij al onze spellen maken we gebruik van een gratis te downloaden SpellenAppWe hebben een aantal favoriete spellen voor bedrijfsuitjes op een rij gezet:

_bedrijfsuijt

De Ontmaskering

Iedereen kent het bekende TV programma. STADSSPELLEN geeft dit psychologisch spel een nieuwe schwung! Intrige… sabotage… spionage… dit razend spannende spel verbergt vele geheimen! Is er IEMAND die de MOL ontmaskert?

DurvenDenkenDoen

Dit is hèt teamuitje voor teambuilding! De bestaande hiërarchie van jouw organisatie wordt namelijk helemaal op zijn kop gegooid. Super gaaf om de rollen eens een keer om te draaien! Trakteer je collega’s op deze verrassing! En vooraf hoeft niet iedereen dat al te weten… toch?!

Hoe lang duurt een STADS spel?

Bij een bedrijfsuitje heb je waarschijnlijk nog meer op de agenda staan. Daarom is het wel handig om te weten hoe lang onze STADS spellen duren. De bovengenoemde spellen duren gemiddeld 3 uur, dit is inclusief uitleg van een spelleider. In overleg met jullie kunnen we het spel op een bepaald tijdstip laten stoppen.

Bedrijfsuitje organiseren? Met een STADS spel ben je actief op pad met je collega’s en werk je samen in teamverband aan de overwinning. Lekker competitief en erg gezellig!